Respectrum Crematoria B.V.

Respectrum Crematoria B.V. is actief in de Nederlandse en Duitse uitvaartbranche. Binnen Respectrum komt veel kennis over én ervaring in de uitvaartbranche samen. Zo heeft mede-oprichter en algemeen directeur Bert van der Weide zijn sporen in de branche ruim verdiend, onder andere als directielid van NUVA en later Yarden. Ook operationeel directeur Eric Krohne en financieel directeur Hans van den Berg zijn meer dan thuis in de uitvaartbranche en weten wat er speelt. Datzelfde geldt voor de aan Respectrum verbonden adviseurs.

Visie
Respectrum heeft een eigen visie ontwikkeld op de uitvaartbranche en op de uitdagingen waarvoor de branche zich de komende jaren gesteld ziet. En die zijn talrijk. Door het stijgen van het sterftecijfer is er meer uitvaartcapaciteit nodig en gaat de vraag naar crematies ook toenemen. Daarnaast wordt de wens voor invulling van uitvaarten individueler en persoonlijker. Duidelijk is wel dat de huidige grote uitvaartondernemingen in Nederland en Duitsland niet aan die expliciete vragen kunnen voldoen. Het is de visie van Respectrum Crematoria dat er de komende jaren dus alleen maar méér ruimte ontstaat in Nederland en Duitsland voor meer crematoria met een duurzaam karakter. Daarmee kan tegemoet worden gekomen aan de vraag naar een meer persoonlijke en vrijere invulling van uitvaartplechtigheden en crematies.

Missie
In de missie van Respectrum Crematoria staat de beleving van haar klanten centraal. Respectrum wil haar klanten voor alles een klantwaardige uitvaartplechtigheid of crematie bieden, met volop tijd, ruimte en mogelijkheden voor individuele wensen. Opdat zij de uitvaartplechtigheid of crematie op hun eigen wijze kunnen beleven.

Klantwaardig
Afscheid nemen is de meest ingrijpende en intieme emotie die we kennen. Respectrum Crematoria wil haar gasten een klantwaardig welkom bieden, met een respectvol uitgesproken condoleance. Ook willen we zo goed mogelijk tegemoet komen aan de wensen van mensen die nu al hun uitvaartplechtigheid willen bespreken, nabestaanden en uitvaartverzorgers. Waar nodig doen wij dit in nauwe samenwerking met elkaar.

Meer informatie over Respectrum, kunt u hier vinden.

Leemzeer
De maker van asjasje
De maker van asjasje
Contact

Wilt u meer informatie over onze producten of over ons verhaal? Neem dan gerust contact met ons op via info@heelhout.nl.

Wij staan u met passie en enthousiasme te woord.

Onze Algemene Voorwaarden kunt u hier downloaden.